ES PREVEU ESTRENAR LA NOVA ESCOLA DE MÚSICA DE TREMP AL GENER

Malgrat que les obres de l’Escola Municipal de Música de Tremp ja han acabat la part de les distribucions d’espais interiors, ara queda fer els treballs d’instal·lacions energètiques. Això fa que els alumnes no puguin estrenar aquest setembre les dependències tal com estava previst.

Malgrat que les obres de l’Escola Municipal de Música de Tremp ja han acabat la part de les distribucions d’espais interiors, ara queda fer els treballs d’instal·lacions energètiques. Això fa que els alumnes no puguin estrenar aquest setembre les dependències tal com estava previst, però es calcula que ja hi podran ser al segon trimestre.

La nova escola de música ja fa anys que està projectada a l’edifici annex a l’Espai cultural La Lira, que es va inaugurar al 2011. De manera que fa més de 10 anys que l’edifici està pendent de poder-se acabar i acollir l’equipament. Ara ja serà una realitat en els proper mesos. A l’escola, a banda de les aules per a les diferents modalitats, en destaca també l’auditori que tindrà.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP