ÚLTIM CAP DE SETMANA DE FEMAP AMB MOLTES DE LES ENTRADES JA VENUDES

El festival de Música Antiga dels Pirineus encara l’últim cap de setmana de concerts d’aquesta onzena edició amb molt optimisme. Amb encara algunes actuacions per oferir, des de l’organització ja es destaca que les xifres d’assistència són semblants a les de fa 2 anys i que en molts concerts s’han esgotat les entrades ja en la venda anticipada.

El festival de Música Antiga dels Pirineus encara l’últim cap de setmana de concerts d’aquesta onzena edició amb molt optimisme. Amb encara algunes actuacions per oferir, des de l’organització ja es destaca que les xifres d’assistència són semblants a les de fa 2 anys i que en molts concerts s’han esgotat les entrades ja en la venda anticipada. També la novetat d’enguany, els concerts amb gust, han tingut molt bona acollida.

Aquest dijous al vespre el FEMAP ha fet parada a la Pobla de Segur amb el concert de l’Ensemble Alfonsí a l’església de la Mare de Déu de Ribera.

L’edició d’enguany ha comptat amb 55 concerts, que s’han fet en una trentena de municipis. Cada grup fa entre 2 i 3 concerts en diferents punts del Pirineu, fet que aproxima la música a molts punts de la geografia pirinenca.

Parlen al vídeo: MARINA CABANIS, ORGANITZACIÓ FEMAP