PUIGCERDÀ CULMINA L’AMPLIACIÓ DE LA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA

L’ampliació de la biblioteca Comtat de Cerdanya, a Puigcerdà, s’ha inaugurat després de finalitzar la segona fase de les obres, que han permès guanyar espai a la banda que dona al Passeig 10 d’abril.
Amb l’ampliació s’han creat noves zones: la sala infantil, ambientada amb la llegenda de la Vella de l’Estany; i la sala polivalent, accessible des del carrer, sense necessitar que la Biblioteca estigui oberta, fet que des de l’ajuntament creuen que és un avantatge per fer-hi diferents actes culturals.

D’altra banda, la planta on abans s’ubicava l’espai infantil actualment acull la col·lecció Pirineus, on es concentra la bibliografia relacionada amb Puigcerdà, la Cerdanya i els Pirineus.

L’equipament també ha renovat els aparells electrònics i s’han creat zones on els usuaris puguin fer reunions, videotrucades o conferències, pensant en el recent increment del teletreball.
El projecte, que va començar el 2007 i culmina aquest mes d’agost, ha tingut un pressupost de 460.000 euros, 400.000 aportats per la Generalitat, 55.000 per la Diputació de Girona i la resta per l’ajuntament de Puigcerdà.

Parlen al vídeo:

ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

MARIA ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA