LLÍVIA INAUGURA LA NOVA LLAR D’INFANTS ‘ELS ESQUIROLETS’

El nou edifici de la llar d’infants ‘Els Esquirolets’ de Llívia s’ha inaugurat aquest dijous i ja té cobertes totes les seves places de cara el curs vinent en unes instal·lacions que han guanyat espai i confort.

Llívia ha inaugurat la nova llar d’infants municipal, ‘Els Esquirolets’, que pel proper curs ja compta amb una ocupació del 100% de les 36 places disponibles. L’acte institucional ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Elies Nova; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; i l’alcalde de Puigcerdà i vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.
La nova llar d’infants, que ja funciona des del gener del 2021, està situada de manera contínua a l’escola del municipi, després de deixar les anteriors instal·lacions a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. En aquest nou equipament s’ha guanyat espai amb tres àmplies sales, a banda d’un pati exterior de 200 metres quadrats.

En aquests moments, el consistori està a l’espera que es resolguin les gestions administratives i l’equipament s’inclogui dins la xarxa de llar d’infants de la Generalitat.
El nou espai ha tingut un cost de 429.000 euros, 90.000 d’aquests aportats per la Diputació de Girona i la resta amb fons propis de l’ajuntament.  

Llívia també inaugurarà a la tardor l’escola Jaume I, després de finalitzar les obres que s’hi ha fet de reforma i ampliació.

Parlen al vídeo:

ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

MIQUEL NOGUER, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE GIRONA