ESTERRI D’ÀNEU ES TORNA A CONVERTIR EN CAPITAL DEL CIRC DEL 13 AL 16 DE JULIOL

Esterri d’Àneu ja escalfa motors per a la setzena edició del festival Esbaiola’t que se celebrarà a les Valls d’Àneu del 13 al 16 de juliol. El festival manté una programació de qualitat i molt diversa, que serà la més internacional, amb la presència de 7 companyies foranies

Esterri d’Àneu ja escalfa motors per a la setzena edició del festival Esbaiola’t que se celebrarà a les Valls d’Àneu del 13 al 16 de juliol. El festival manté una programació de qualitat i molt diversa, que serà la més internacional, amb la presència de 7 companyies foranies: 4 de França i la resta d’Irlanda, Bèlgica i Israel. Precisament arriba atapeït d’estrenes, entre es quals hi destaca la de la Baldufa «Amal», el nou espectacle de teatre amb tècniques de circ.

Al Festival de les Valls d’Àneu s’hi podran veure en escena, en total, una vintena de companyies, entre les quals els catalans Farrés Brothers, que, tot just després d’estrenar al Grec, mostraran el resultat de la residència de creació que van fer al maig de la mà de l’Esbaiola’t i la Fira de Tàrrega, i de la qual n’ha sorgit l’obra teatral «HoHiHu, l’horrible història de la humanitat».

A banda hi ha previstos tallers i instal·lacions per a infants, a més d’un ampli ventall d’espectacles i activitats de quilòmetre zero.

Les entrades ja estan a la venda des del 15 de juny al portal web del festival.