EXPOSICIÓ INFANTIL AL PARC NACIONAL PER FOMENTAR L’EDUCACIÓ AMBIENTAL

Aquest divendres s’ha inaugurat a la casa del parc de Boí l'exposició "La màgia del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici". Una exposició infantil que té com a fil conductor el llibre “L'entrellat dels estanys encantats”,

Aquest divendres s’ha inaugurat a la casa del parc de Boí l'exposició "La màgia del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici". Una exposició infantil que té com a fil conductor el llibre “L'entrellat dels estanys encantats”, que convida a conèixer d'una manera enginyosa el Parc Nacional i el territori que en forma part com a destinacions certificades de natura i muntanya en família, que són la Vall de Boí a l'Alta Ribagorça i les Valls d'Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa al Pallars Sobirà.

En aquesta línia també hi ha un quadern didàctic per a infants per tal de promoure l’interès pel territori entre els més petits.

Des del parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici es considera molt important aquesta difusió del territori.

L’exposició està formada per diversos plafons amb català, castellà, anglès i francès que es poden visitar fins al 7 d’agost a la casa del parc de Boí i del 15 d’agost al 16 d’octubre a la casa del parc d’Espot.

Parlen al vídeo:

MONTSE SUBIRANA, AUTORA DEL CONTE

JULI ALEGRE, CAP DE PROMOCIÓ I MÀRQUETING DEL PATRONAT DE TURISME

JOSEP ENRIC LLEBOT, PRESIDENT PARC NACIONAL