JA HI HA WIFI A LES ENTRADES DEL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha realitzat la instal·lació d’una antena de transmissió de senyal wifi en tres punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, per les dues entrades que el parc té a la vall.

L’Ajuntament de la Vall de Boí ha realitzat la instal·lació d’una antena de transmissió de senyal wifi en tres punts del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, per les dues entrades que el parc té a la vall. Ho ha fet a través del Pla de Sostenibilitat Turística, finançat amb fons europeus Next Generation de la Unió Europea.

S’han dotat de senyal wifi el punt d’acollida de visitants del planell d’Aigüestortes i la caseta d’informació de la palanca de la Molina, al sector d’Aigüestortes. I també se n’ha posat a la caseta d’informació de Toirigo, per l’entrada al sector de Cavallers.

L’actuació busca millorar l’experiència i la seguretat del visitant, facilitar l’accés a la informació i la millora del treball, dels treballadors del Parc, de les empreses d’activitats i del servei de transport que hi ha.

Com a continuïtat a la connexió wifi, i amb el mateix pla de sostenibilitat, es pretén treballar en la digitalització de la informació del transport públic del Parc Nacional a través d’unes pantalles informatives.

El Pla de Sostenibilitat Turística de la Vall de Boí es desplega durant tres anys i té previst millorar i digitalitzar l’oferta turística de la destinació així com convertir-la en una destinació accessible, de referència als Pirineus.