FEINES DE PREVENCIÓ D’INCENDIS HAN IMPULSAT UNA NOVA NETEJA DEL GRUP PER UNA CATALUNYA NETA

El grup Per Una Catalunya Neta ha retirat 250 quilos de deixalles d’un barranc del barri del Poble Sec, a les Valls de Valira. La zona va ser detectada a través d’unes actuacions de prevenció d’incendis de l’Ajuntament

Reixes, testos i ferro han estat algunes de les deixalles que tres membres del grup Per Una Catalunya Neta han retirat, en una nova actuació al barri del Poble Sec, al municipi de Valls de Valira. La iniciativa va sorgir a partir d’unes actuacions que ha dut a terme l’Ajuntament, com a prevenció d’incendis, quan es va detectar la necessitat de netejar la zona.   

Els membres han detectat punts de difícil accés amb més residus i preveuen tornar a la zona a la tardor. L’actuació ha permès retirar 250 quilos de deixalles, que es reciclaran en col·laboració amb la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, en una zona escarpada amb molts esbarzers. Tot i això, asseguren que han dut a terme altres jornades més dures. 

El col·lectiu ha avançat que prepara una neteja pel dissabte, 7 de juliol, a la Seu d’Urgell i anima a la ciutadania a sumar-s’hi. 

Parlen al vídeo:

TONI OLM, COORDINADOR DEL GRUP PER UNA CATALUNYA NETA

GUÉNOLA I MOUNA, VOLUNTÀRIES DEL GRUP PER UNA CATALUNYA NETA