FGC APOSTA PER OFERIR ACTIUS TURÍSTICS TOT L’ANY EN LES SEVES DESTINACIONS

Ferrocarrils de la Generalitat ha presentat les seves propostes de turisme actiu per aquesta temporada d’estiu. Una oferta turística centrada en la promoció del turisme al territori català a través dels seus trens turístics, el Parc Astronòmic del Montsec i les seves estacions de muntanya, a les quals volen promoure-hi activitats durant tot l’any.

La Molina obrirà temporada estival per Sant Joan i oferirà un ampli ventall d’activitats com el Bike Park, activitats infantils i passeigs panoràmics amb el Telecadira de Cap de Comella i el Telecabina Cadí – Moixeró. A més d’un mirador panoràmic al cim sud de la Tosa d’Alp. Altres estacions de Ferrocarrils no fan activitats pròpies però aposten per crear sinèrgies amb actius del territori, i aprofiten que són la porta d'entrada als parcs naturals i parc nacional de Catalunya per promocionar-se com a destinacions ideals per gaudir d’experiències a l’alta muntanya.

Vallter i Vall de Núria també han programat activitats i els trens i cremalleres seguiran oferint viatges. El Tren dels Llacs circularà fins al 29 d’octubre combinant el tren històric amb el tren panoràmic els dies centrals d’estiu.

Parlen al vídeo:

MARTA SUBIRÀ, PRESIDENTA FGC

BERNAT BAYLINA, RESPONSABLE COMERCIAL D’ESPOT I PORT AINÉ