FGC PRESENTA UNA OFERTA SOSTENIBLE I DIVERSA PER A AQUEST ESTIU

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat l’oferta per a aquest estiu 2024 de les sis estacions de muntanya que gestiona. Des de Ferrocarrils han manifestat la voluntat de garantir una oferta turística sostenible i atractiva, dirigida a tots els públics.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha presentat l’oferta per a aquest estiu 2024 de les sis estacions de muntanya que gestiona. Des del grup han manifestat la voluntat de garantir una oferta turística sostenible i atractiva, dirigida a tots els públics. Per això treballen per obtenir el millor retorn per al territori a través de la creació d’un dinamisme econòmic, social i laboral que ofereixi un servei òptim a les persones que visiten les instal·lacions. Un objectiu que basen en set pilars: la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, la diversificació de les activitats, la desestacionalització del turisme, la transformació digital, la col·laboració amb els agents del territori, la promoció de l'esport i la mobilitat sostenible. 

La Molina iniciarà la temporada dissabte 15 de juny i estarà operativa fins al 6 d’octubre, mentre que Boí Taüll donarà el tret de sortida a la temporada dissabte 20 de juliol i estarà oberta al públic fins a l’1 de setembre.

Pel que fa a l’estació de cerdana, d’entre la seva àmplia oferta d’activitats destaca el Bike Park, que és el més gran de tota la península Ibèrica, les activitats infantils i els passeigs panoràmics amb el Telecadira de Cap de Comella i el Telecabina Cadí - Moixeró fins al cim de la Tosa d’Alp a 2.537 metres. Aquest esdevé un punt de partida per fer excursions, com les dels circuits de les Mines i de la Fauna. A més, aquest estiu, a partir del dissabte 29 de juny, La Molina recupera les activitats de la zona del Llac i n’incorpora de noves, les bicicletes aquàtiques. L'estació també ha millorat la senyalització sobre el terreny de nous itineraris a peu. 

A Boí Taüll està prevista la construcció d’una tirolina doble de 200 metres, a més d'oferir propostes com les rutes en bicicletes elèctriques o de senderisme familiar. 

Per la seva banda, a Espot Esquí i Port Ainé, durant la temporada d’estiu mantenen el seu vincle amb la comarca, tot promocionant i participant en les activitats del territori. 

Parlen al vídeo:  TONI SEGARRA, PRESIDENT DE FGC