PUIGCERDÀ PRESENTA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE L'ESTIU

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà ha presentat aquest divendres la programació cultural d'aquest estiu. Entre les diferents propostes, destaca la 28a Setmana Cultural del Roser i una nova edició del Festival Transfronterer

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Puigcerdà ha presentat aquest divendres la programació cultural d'aquest estiu. Entre les diferents propostes, destaca la 28a Setmana Cultural del Roser, que tindrà lloc del 28 de juny al 7 de juliol. En total, una quinzena d'activitats com ara presentacions de llibres, concerts de jazz i piano, dansa, poesia o la representació del musical Anastasia, per part de l'Associació Cerdanya Musical.

Una altra de les propostes és el Festival Transfronterer que originàriament organitzava Puigcerdà i la Guingueta d'Ix però que, des de l'any passat, l'organitza en solitari la capital cerdana. Se celebrarà del 29 de juliol al 21 d'agost. Es tracta d'un festival eclèctic on hi té cabuda la trobada d'acordionistes al Pirineu, espectacles infantils, teatre i amb dues novetat a destacar: la incorporació dels alumnes de l'escola de Música municipal, que oferiran el seu repertori, i òpera, que vol atraure nous públics.

A banda d'òpera al carrer, també hi haurà jazz i duets.

Per altra banda, aquest estiu torna el Festival de Cerdanya, que impulsaven els Ajuntaments de Puigcerdà i Llívia i que des de l'any passat també manté Puigcerdà en solitari. Seran quatre concerts d'alt nivell que se celebraran del 2 al 17 d'agost. Com cada any, no hi faltarà l'Orquestra Simfònica del Vallès que protagonitzarà dos concerts d'estils diferents.

Des de l'Ajuntament de Puigcerdà han remarcat que el programa cultural d'estiu s'adreça als veïns i veïnes de totes les edats i també als visitants.

Algunes de les propostes són gratuïtes i, les que són de pagament, els tiquets es podran comprar aviat a l'oficina de Turisme de Puigcerdà i a codetickets.com.

Parlen al vídeo:

JORDI PALOMINO, REGIDOR DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ