FINS EL 27 DE NOVEMBRE, DESCOMPTES ALS FORFETS DE LES ESTACIONS DE MUNTANYA DE FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat a la venda la seva oferta de forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir amb descompte de fins a un 20% a les botigues en línia dels webs de cadascun dels equipaments fins al 27 de novembre.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha posat a la venda la seva oferta de forfets de temporada de les sis estacions de muntanya per a aquest hivern, que es podran adquirir amb descompte de fins a un 20% a les botigues en línia dels webs de cadascun dels equipaments fins al 27 de novembre. A més, els usuaris que obtinguin el forfet de temporada tindran accés a alguns avantatges com ara la gratuïtat dels cremalleres de Montserrat i de Núria, i la d’un forfet gratuït a les altres estacions de muntanya, a més de descomptes en allotjaments i altres activitats.

El forfet de temporada FGC Turisme té actualment un preu d’adult en promoció de 690 euros, 30€ més que la temporada passada, els de temporada per una sola estació, depenen de cada zona, i el d’esquí de muntanya té un preu únic de 150 euros. 

Coincidint amb la posada a la venda dels forfets de temporada, ja està disponible també lapromoció 4×3 de La Molina, que permet esquiar quatre dies a l’estació de Cerdanya durant tota la temporada per 35,25 euros al dia. Això suposa un descompte del 25% i permet a l’esquiador ocasional, però fidel a l’estació, gaudir d’un preu bonificat si es compra abans del 27 de novembre.

I es manté la targetaPiriNeu365 com el suport per comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botiguesen líniade les estacions de muntanya d’FGC i al Cremallera de Núria els 365 dies de l’any. I, enguany, com a novetat, estan previstos avantatges als usuaris registrats per incentivar-ne l’ús.