GAIREBÉ 10.000 INFANTS COMENCEN EL CURS ESCOLAR A L’ALT PIRINEU I ARAN

Uns 10.000 infants han començat el curs escolar a l’Alt Pirineu i Aran, entre alumnat d’infantil, primària i secundària. La xifra es manté estable respecte el curs anterior i el personal docent augmenta en un 6%.

Gairebé 10.000 infants han començat el curs escolar a l’Alt Pirineu i Aran, entre alumnat d’infantil, primària i secundària. La xifra es manté estable respecte el curs anterior. En canvi, el personal docent augmenta un 6%. Aquest curs també s’incorporen tres noves llars d’infants, que es sumen a les vuit que ja gestionava el Departament d’Educació, a la vegueria.

A la Seu d’Urgell i Castellciutat més de 2.000 alumnes han començat el curs. L’escola Albert Vives manté la xifra estable amb un total de 417 matriculats i n’augmenta la plantilla de professorat amb un total 44 persones. 

El centre queda a l’espera d’actuacions de millora de l’accessibilitat, amb la instal·lació d’un ascensor. Tot i que les obres s’haurien d’haver iniciat aquest estiu, el projecte s’ha endarrerit i podria començar a inicis de l’any vinent.

L’objectiu d’aquest curs, a l’Escola Albert Vives, és consolidar projectes, com el d’aprenentatge i serveis o el de robòtica, així com treballar per introduir-ne de nous, com el programa Faig.  

Parlen al vídeo:

SÍLVIA TOMÀS, DIRECTORA DE L’ESCOLA ALBERT VIVES

RAMON JORDANA, DIRECTOR DELS SERVEIS TERRITORIALS D’EDUCACIÓ A L’ALT PIRINEU I ARAN