GER ORGANITZA UN CONCURS DE FLORS PER EMBELLIR EL MUNICIPI

L'Ajuntament de Ger ha organitzat aquest estiu una nova edició del concurs floral per tal d'embellir els carrers del municipi. Els veïns i veïnes que han volgut participar han col·locat diferents tipus de flors i plantes als seus balcons, jardins o eres.

Per tal d'embellir els carrers del municipi, l'Ajuntament de Ger ha organitzat aquest estiu una nova edició del concurs floral. Els veïns i veïnes que han volgut participar han col·locat diferents tipus de flors i plantes als seus balcons, jardins o eres.

Un jurat ha visitat aquest dijous al vespre una quinzena de cases de Ger, Gréixer i Saga per tal de decidir a qui atorga els tres premis en joc. S'ha valorat l'originalitat, la composició o la cura de les plantes.

Els guanyadors o guanyadores es coneixeran durant la Festa Major de Ger, que es celebrarà el primer cap de setmana de setembre. Els premiats rebran un val que podran bescanviar en establiments del municipi, com ara restaurants o botigues, i també per aliments elaborats per productors locals.

Des del consistori volen donar més impuls al concurs i que cada vegada siguin més els veïns i veïnes que hi participin.

Parlen al vídeo: EVA SANCHIS, REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE GER