GUILS FONTANERA AFRONTA NOVA TEMPORADA AMB NOU EQUIP I NOVA WEB

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera ha emprès aquesta temporada una nota etapa de la mà d’un nou equip gestor. També han fet millores a la seva pàgina web

L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera ha emprès aquesta temporada una nota etapa de la mà d’un nou equip gestor. Els canvis s’implantaran gradualment, gràcies a un pla de millores i de nous serveis que tot just agafa forma aquests primers dies de temporada.

Tal com han explicat des de l’Ajuntament de Guils de Cerdanya, propietari de l’estació, ja és visible la modernització de la seva imatge i la nova web “que presenta un disseny modern i atractiu”. La nova web, han afegit, “està en constant evolució amb nous serveis i continguts”.

En aquest sentit, han detallat que s’ha millorat la seva accessibilitat, amb millores significatives per garantir una navegació fàcil, amb informació clara sobre les pistes, condicions meteorològiques i serveis disponibles. També s’ha inclòs la possibilitat de fer reserves en línia per a forfets i altres serveis.

Per altra banda, els responsables del complex han creat un equip de treball, “amb una visió innovadora i orientada al client, amb una dedicació completa amb la voluntat de millorar constantment l’experiència i l’atenció als visitants”.