PUIGCERDÀ PROGRAMA MÉS DE VINT ACTIVITATS PER NADAL

Puigcerdà ha programat més de vint activitats per aquestes festes de Nadal i Reis. La principal novetat d'enguany és la recuperació de la Festa de Cap d'Any al poliesportiu,

Puigcerdà ha programat més de vint activitats per aquestes festes de Nadal i Reis. Fins al pròxim 5 de gener, els veïns, veïnes i visitants podran gaudir de diferents activitats, com ara concerts, espectacles, propostes familiars o esportives. La principal novetat d'enguany és la recuperació de la Festa de Cap d'Any al poliesportiu, que comptarà amb la música de tres dj's .

Per tal de facilitar la mobitat el dia 31 de desembre, s'habilitarà l'aparcament del Camí d'Ur amb senyalització i il·luminació. A més, el Consell Comarcal oferirà el servei del bus de la festa, que recorre les principals poblacions de la comarca. 

El Tió de Nadal el dia 24 de desembre, el Campament del Patge Fumera els dies 30 i 31 de desembre i 3, 4 i 5 de gener, la Cavalcada de Reis o les nadales al carrer, són algunes de les activitats per aquests dies. A més, la vila tornarà a organitzar el Parc de Nadal al poliesportiu. Així, doncs, el gruix d'activitats s'adreça al públic familiar.

La majoria d'activitats són gratuïtes.

Parlen al vídeo:  JORDI GASSIÓ, ALCALDE DE PUIGCERDÀ