INICI DE LA PRIMAVERA DE LLETRES A LA SEU D’URGELL AMB EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

La programació de la Primavera de lletres, a la Seu d’Urgell, comença amb una lectura del sonet ‘Tant si baixes la vista vers la immunda’ de Francesc Vicent Garcia, en una quinzena de llengües diferents, en motiu del Dia Mundial de la Poesia.

La Seu d’Urgell ha celebrat el Dia Mundial de la Poesia amb una lectura en una quinzena de llengües del sonet ‘Tant si baixes la vista vers la immunda’ de Francesc Vicent Garcia, més conegut com el rector de Vallfogona. L’acte ha començat amb una actuació de Marc Pino, alumne de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. Seguidament, la Síndica de Greuges, Anna Martí, ha introduït l’obra del poeta i també ha estat l’encarregada d’iniciar la lectura, conjuntament amb el llenguatge de signes. 

La proposta ha servit per donar a conèixer la programació de la Privamera de lletres, a la capital alt urgellenca. 

L’acte ha estat organitzat per l’ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, la Biblioteca de Sant Agustí, el Servei Educatiu Alt Urgell – Cerdanya, l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola Municipal de Música, l’Associació Llibre del Pirineu i Òmnium Cultural. 

Parlen al vídeo:

MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE LA SEU D’URGELL

ISIDRE DOMENJÓ, TÈCNIC DE CULTURA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL