INICI EN BREU DE LES OBRES DE L’INTERIOR DE LA BIBLIOTECA DE SORT

En breu començaran les obres de la segona fase de la construcció de la Biblioteca central comarcal de Sort. Aquesta fase inclou tots els treballs interiors i l’acabament de l’exterior.

Aquesta segona fase deixarà l’equipament totalment acabat a l’espera de col·locació del mobiliari i el contingut de la biblioteca.
El promotor de l’obra és el Departament de Cultura, l’Ajuntament de Sort i l’INCASÒL, en el marc de l’1% cultural i es compta amb un pressupost de 552.230 euros i un termini d’execució de 8 mesos.

A la planta baixa s’ubicarà el fons general de la biblioteca, amb la zona infantil, l’àrea de premsa, la de música i imatge, i una sala de treball o silenci. A la planta primera hi haurà la Sala polivalent i el despatx de direcció associat amb el fons documental.

L’equipament es podrà utilitzar per plantes de manera totalment independent. La primera planta té el seu propi accés des de l’exterior i la sala polivalent pot quedar tancada de la resta de l’edifici, d’aquesta manera es podrà utilitzar de manera independent.

La primera fase de l’obra va finalitzar el desembre del 2020 i va tenir un cost de poc més de 280.000 euros.

Parlen al vídeo: PERE BÁSCONES, REGIDOR CULTURA I COMUNICACIÓ SORT