ISÒVOL INAUGURA EL NOU AJUNTAMENT I LA RENOVACIÓ DEL CENTRE DEL NUCLI D'ALL

Isòvol ha inaugurat aquest diumenge al matí el nou ajuntament situat al nucli d’All i la renovació del centre urbà que l’envolta. Aquest és el resultat de la reordenació de l’espai que ocupava l’antic ajuntament, que es va enderrocar per construir de nou l’edifici uns metres més enllà i obrir-hi una plaça major al davant.
Les noves dependències permeten disposar d’espais que fins ara mancaven, com ara un arxiu municipal, una sala polivalent i el consultori mèdic, així com els despatxos dels càrrecs tècnics i polítics a la planta superior.

El projecte va arrencar el 2013 amb l’adquisició dels terrenys per part de l’ajuntament i el 2016 es va iniciar la construcció del nou immoble, que s’ha finançat en un 80% a través d’una subvenció de la Diputació de Girona. Aquest procés de redefinició del centre del poble s’ha de completar amb l’obertura d’un comerç de proximitat i un bar a l’edifici adjunt de Cal Jaume i també una ludoteca.

Aquestes actuacions es complementen amb altres millores en places d’Isòvol i Olopte, que són els altres dos nuclis de població del municipi.
L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del delegat del Govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Ricard Pérez, i de l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn. Després de la inaguració oficial hi ha hagut una mostra de cultura popular amb actuacions de la Colla Bastonera de Cerdanya, la Colla Castellera de Cerdanya i els Xicots de Vilafranca.

Parlen al vídeo: JOAN BERTRAN, ALCALDE D'ISÒVOL