L'ESCOLA BAC DE CERDANYA CLOU LA CELEBRACIÓ DELS SEUS 50 ANYS AMB UNA JORNADA FESTIVA

L’Escola Bac de Cerdanya s’ha omplert aquest diumenge al vespre de diverses generacions d’alumnes i veïns de la zona amb motiu de la jornada festiva que s’ha organitzat per commemorar el 50è aniversari del centre educatiu. s’ha realitzat una exposició de material històric de l’escola, com llibres, treballs i fotografies, on hi eren protagonistes bona part dels assistents.

L’Escola Bac de Cerdanya s’ha omplert aquest diumenge al vespre de diverses generacions d’alumnes i veïns de la zona amb motiu de la jornada festiva que s’ha organitzat per commemorar el 50è aniversari del centre educatiu. Per celebrar la fita, s’ha realitzat una exposició de material històric de l’escola, com llibres, treballs i fotografies, on hi eren protagonistes bona part dels assistents. També hi han assistit representants polítics dels quatre municipis que formen part de la mancomunitat que gestiona l'escola: Alp, Das, Urús i Fontanals de Cerdanya.

Al llarg de tot el curs s’han dut a terme diversos actes vinculats amb l’aniversari, com una setmana cultural amb tallers dedicats a la història de l’escola o la creació d’un mural de grans dimensions obra de l’artista lleidatana Lily Brick.

La jornada s’ha completat amb una botifarrada organitzada per l’AMPA del centre i un concert del grup local La Corda Fluixa. A més, la sorpresa final l'han protagonitzat els alumnes de l'escola, que han cantat una cançó que explica la història del centre.

Parlen al vídeo:

ASSUMPTA VILLARÓ, DIRECTORA ESCOLA BAC DE CERDANYA