JORNADA PER FIDELITZAR EL PERSONAL DE SALA EN RESTAURACIÓ
La fàbrica de Licors Portet, a la Pobla de Segur, s’ha convertit aquest dilluns a la tarda en aula de formació per a restauradors del Pallars Jussà i Pallars Sobirà. En el marc de les Jornades de restauració sostenible, s’ha fet una sessió entorn a la gestió del personal.
La fàbrica de Licors Portet, a la Pobla de Segur, s’ha convertit aquest dilluns a la tarda en aula de formació per a restauradors del Pallars Jussà i Pallars Sobirà. En el marc de les Jornades de restauració sostenible, s’ha fet una sessió entorn a la gestió del personal.
S’han abordat aspectes com la captació del personal necessari per a la restauració i com fidelitzar-lo, tot vinculat a les circumstàncies socials i econòmiques actuals.
Un espai que també ha servit de punt de trobada entre empreses del sector de la restauració.
Aquesta és la primera de les quatre jornades en què s’estructura el cicle organitzat per Al teu gust, aliments del Pallars, en la qual també s’ha aprofitat per fer una visita guiada a la fàbrica de Licors Portet. Les altres tres sessions estan programades per la tardor.
Parlen al vídeo:
DOLORS ETXALAR, TÈCNICA PROMOCIÓ LOCAL TREMP
DAVID RODRÍGUEZ, CREPS DE MUNTANYA