JUNTS PREGUNTA AL GOVERN PER LES DEFICIÈNCIES EN EL SERVEI D’AUTOBÚS ENTRE LA SEU I BARCELONA

Després de noves incidències en el servei de transport públic amb autobús entre la Seu d’Urgell i Barcelona, el grup parlamentari de Junts ha formulat preguntes al Govern per saber les mesures previstes per revertir la situació.

Els diputats de Junts per Catalunya, Jordi Fàbrega i Cristina Casol, han registrat una bateria de preguntes escrites al Govern sobre el transport públic en autobús des de la majoria dels municipis del Pirineu fins a Lleida i Barcelona. La iniciativa s’ha fet després de noves incidències en el servei entre la Seu d’Urgell i Barcelona, operat per la companyia ALSA. 

La formació ha preguntat quines mesures té previstes el Departament de Territori per revertir la situació, que es repeteix amb molta assiduïtat. S’ha demanat si s’ha mantingut contacte amb l’empresa i com pensen augmentar l’oferta en dies de previsible increment de la demanda. 

Davant aquests incidents que es repeteixen gairebé cada setmana Junts demana perquè la companyia ALSA no disposa de servei d’atenció a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, DIPUTAT DE JUNTS PER CATALUNYA