JUNTS PRESENTA CANDIDATS A 13 DELS 17 MUNICIPIS CERDANS

JUNTS PRESENTA ELS CANDIDATS I CANDIDATES A 13 DELS 17 MUNICIPIS CERDANS I A L'EMD D'ARANSA. Alguns dels candidats nomenats repeteixen de caps de llista, però també hi ha cares noves.

Junts ha presentat aquest dimarts a Bolvir els candidats i candidates a les eleccions municipals del 28 de maig. Seran presents a 13 dels 17 municipis cerdans, més a l'entitat Municipal Decentralitzada d'Aransa. Des de Junts han explicat, però, que segueixen treballant per presentar candidats a tota la comarca. 

Alguns dels candidats nomenats repeteixen de caps de llista, però també hi ha cares noves.

Així, doncs, Elies Nova opta a ser reeligit a Llívia, Alfons Casamajó a Ger, Isidre Chia a Bolvir, Joan Bertran a Isòvol, Ramon Chia a Fontanals de Cerdanya, Albert Maurell a Prullans, Josep Mendo a Guils de Cerdanya Eduard Isern a Meranges i Xavi Picas a Prats i Sansor.

Entre els candidats també hi ha noves cares, Jordi Gassió, cap de llista a Puigcerdà (que ja va ser cap de llista a les eleccions del 2007, aleshores amb Convergpencia i Unió). Cristina Rotellà, es presenta de a Bellver de Cerdanya, Glòria Rigola, a Alp i Maria Sans, que opta a l'alcaldia d'Urús.

Jordi Turull, secretari general de Junts i el president de la vegueria Ricard Pérez han assistit a l'acte, que ha tingut lloc al nou auditori de Bolvir.

Parlen al vídeo: GLÒRIA RIGOLA, PRESIDENTA JUNTS CERDANYA