LA 48ª TROBADA AMB ELS ACORDIONISTES DEL PIRINEU ACABA AMB CONCERTS A LA SEU I PUIGCERDÀ

Fins a 12 conjunts de músics van participar del concert que es va fer a Puigcerdà per la trobada amb els acordionistes del Pirineu aquest dilluns. El festival s’ha celebrat del 28 de juliol a l’1 d’agost arriba al seu final aquest dimarts a la Seu

La 48ª edició de la Trobada amb els acordionistes del Pirineu ha arribat aquest dimarts al seu final amb dos concerts a La Seu d’Urgell. El festival, que ha aplegat a múltiples artistes de països d’arreu del món s’ha celebrat del 28 de juliol a l’1 d’agost amb interpretacions a Arsèguel, La Seu, Puigcerdà i Castellbò.

Un dels concerts de tancament d’enguany va ser ahir dilluns al vespre al Casino Ceretà de Puigcerdà, com a part, tambñe, del festival Transfronterer que celebra la capital ceretana.

Va comptar amb les interpretacions de fins a 12 conjunts de músics. Aquests eren tant del territori, com La Sonsoni, amb Pep Lizandra a l’acordió diatònic i Elías Porter al violí, com de l’estranger, amb representants d’Argentina, el Perú, Finlàndia i Rússia.

Parlen al vídeo:

ARTUR BLASCO, DIRECTOR DE LA TROBADA AMB ACORIDONISTES DEL PIRINEU

JORDI PALOMINO, REGIDOR DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ