LA BIBLIOTECA MARIA BARBAL DE TREMP ACOLLIRÀ UNA AULA MENTOR

Aquest divendres a la tarda es presentarà l’Aula Mentor, el nou servei que acull la biblioteca pública Maria Barbal de Tremp. Es traca d’un espai de formació telemàtica que vol facilitar la formació complementària de forma flexible a persones majors d’edat.

Aquest divendres a la tarda es presentarà l’Aula Mentor, el nou servei que acull la biblioteca pública Maria Barbal de Tremp. Es traca d’un espai de formació telemàtica que vol facilitar la formació complementària de forma flexible a persones majors d’edat. Les Aules mentor depenen del Ministerio de Educación y Formación Profesional del Govern espanyol i en aquest cas s’ubica a la biblioteca que és qui donarà el suport necessari als alumnes.

Des de l’Ajuntament es considera important iniciatives com aquest ja que milloren l’oferta formativa del territori i ajuden a equiparar les possibilitats formatives a altres indrets.

Els cursos de l'Aula Mentor tenen un cost de 48 euros que donen dret a 2 mesos d'accés a la plataforma formativa i a l'examen. Però també hi ha la possibilitat de realitzar cursos d’alguns temes sense cost. Hi ha cursos d'ofimàtica i idiomes i també propostes més concretes com formació especialitzada en diversos àmbits. I es poden escollir itineraris formatius.

Parlen al vídeo: ROSA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP