LA FESTA MAJOR DE TREMP RECUPERA ELS SEUS ESPAIS HABITUALS PREPANDÈMIA

Tremp ja té a punt la festa major. Una festa major que recupera la normalitat després dels anys de pandèmia i torna a ocupar els espais habituals del poble i activitats que havien quedat parades. Se celebrarà del 7 a l’11 de setembre i està molt encarada a promoure i donar visibilitat a la cultura popular.

Tremp ja té a punt la festa major. Una festa major que recupera la normalitat després dels anys de pandèmia i torna a ocupar els espais habituals del poble i activitats que havien quedat parades. Se celebrarà del 7 a l’11 de setembre i està molt encarada a promoure i donar visibilitat a la cultura popular. Els pregoners en són un exemple.

La plaça Catalunya tornarà a ser escenari dels concerts i balls de vespre i nit, amb grups com Sexenni, Sixtus, grups locals i les orquestres Swing Latino i Costa Brava, a més es compta amb 4 penyes i tornen els ritmes balcànics de Balkan Paradise Orchestra. Però no s’ha deixat pas de banda els més petits, i s’han programat diferents espectacles i activitats infantils.
Enguany per engalanar el poble també s’han fet unes banderoles pels balcons que es poden adquirir als comerços del CAT.

També retorna la Festa Entrepins al Pinell plena d’activitats i amb la paella gegant vegana. I al llarg de tots els dies les entitats locals tenen un protagonisme especial dinamitzant la festa major. Es compta amb cercaviles dels Gegants, els Grallers de Tremp, la Colla de Diables i la Cremablat, els Trabucaires, l'Esbart Dansaire, els castellers Malfargats... Tots ells sortiran al carrer per celebrar la festa major.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR DE FESTES DE TREMP