LA FSH INCORPORA L’ESPECIALITAT DE NEFROLOGIA

La Fundació Sant Hospital ha incorporat l’especialitat de Nefrologia a la cartera de serveis. La mesura es calcula que beneficiarà a mig centenar de pacients i evitarà uns 200 desplaçaments fins a Lleida.

La Fundació Sant Hospital ha incorporat l’especialitat de Nefrologia a la cartera de serveis. Un facultatiu de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, de Lleida, es desplaçarà una vegada al mes fins a l’equipament urgellenc, on atendrà persones amb hipertensió arterial, diabetis i malaltia renal. Es calcula que, anualment, es beneficiaran d’aquest nou servei al voltant de mig centenar de pacients i que s’evitaran uns 200 desplaçaments. 

Des de l’Hospital de la Seu d’Urgell es treballa per potenciar la incorporació de noves proves i tractaments per fer una atenció més propera. 

Aquesta mesura s’emmarca en el Pla de salut 2021-2025 de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, com una de les prioritats del Departament de Salut, per adequar els recursos i garantir, així, l’equitat i la qualitat de l’atenció del sistema sanitari al territori. 

Parlen al vídeo: VLADIMIR LAZO, DIRECTOR ASSITENCIAL DE LA FUNDACIÓ SANT HOSPITAL