LA MOLINA TANCA LA TEMPORADA AMB UN CREIXEMENT DEL 9%

Aquesta temporada l'estació de la Molina ha registrat 319.103 visitants, el que representa un creixement del 9% respecte de la temporada del 2019-20, que fins al seu tancament forçós havia estat qualificada d’excel·lent. Els dies d'esquí s'han pogut allargar fins aquest dilluns de Pasqua, sumant un total de 143 jornades de neu.
La nevada de principi de temporada va ajudar a arrencar amb bons gruixos a les pistes. A més, hi ha hagut molts dies de sol, fet que valora el públic familiar.
La cap de comunicació de la Molina, Marta Viver, ha explicat a aquest mitjà que “poder tornar a la normalitat i poder també recuperar entrenaments i competicions d'esquí alpí en l'àmbit català i espanyol ha estat també un motiu de satisfacció”. També s'ha mantingut el calendari d'activitats d'abans de la pandèmia, com ara les relacionades amb les festes de Nadal i Pasqua.
Un cop finalitzada la temporada de neu, des de l'estació ja preparen la d'estiu que arrencarà al juny.
A banda de la Molina, les altres cinc estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) també han tancat aquest dilluns la temporada d’hivern amb xifres molt satisfactòries d’afluència de visitants.
Així, doncs, Masella és l'única estació del Pirineu català que continua oberta. Ho farà fins a l'1 de maig, sempre que les condicions de la neu ho permetin.