LA SALLE LA SEU ORGANITZA UNA NOVA ENCESA SOLIDÀRIA

La Salle La Seu d’Urgell celebra una nova Encesa Solidària el 18 de novembre, que en la setzena edició, recaptarà diners pel projecte ‘Menjador solidari: Nodrint futurs brillants’, a la regió de Cochabamba, a Bolívia.

La Salle La Seu d’Urgell organitza la setzena edició de l’Encesa Solidària, el 18 de novembre. Els diners recaptats es destinaran al projecte ‘Menjar solidari: Nodrint futurs brillants’ a la regió de Cochabamba, a Bolívia. L’objectiu és millorar el nivell d’educació dels infants, incrementar la capacitat de gestió del menjador social i garantir mínimament un aliment nutritiu. 

Fins el 16 de novembre l’alumnat del centre educatiu urgellenc, vendrà tiquets per adquirir llantions, al preu simbòlic d’1 euro. El mateix dissabte es podrà trobar una paradeta al mercat per comprar-los. 

L’acte tindrà lloc a la set de la tarda, al pati de l’escola La Salle, per encendre els llantions i descobrir una imatge. En finalitzar es servirà xocolata. 

La iniciativa s’impulsa a través de la Fundació PROIDE, de promoció i desenvolupament, que forma part de les escoles La Salle Catalunya. L’entitat treballa per garantir el dret a l’educació en països empobrits de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Orient Mitjà.