LA SETENA JORNADA D’ESTUDIS DE L’ALT URGELL PRESENTARÀ 19 COMUNICACIONS

La setena edició de la Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell es celebrarà el 18 de novembre a Arsèguel, on es presentaran un total de 19 comunicacions, agrupades en diferents blocs temàtics.

Arsèguel acollirà la setena Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell el dissabte, 18 de novembre. Aquesta és l’edició on més comunicacions es presentaran, 19 en total. Des de l’organització posen en valor el nombre i qualitat de les recerques, les quals es fan de manera altruista, sense recolzament econòmic ni acadèmic d’institució o universitats. 

L’activitat té per objectiu donar a conèixer els estudis que es fan sobre la comarca, més enllà dels cicles de xerrades habituals. 

Les presentacions s’agrupen en els blocs de natura i territori, història medieval, història moderna, història contemporània i història de l’art i la música. 

La jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i tancarà a les 19h de la tarda, amb la presentació de la revista Interpontes. 

La proposta s’organitza de manera biennal, des de 2011, per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament d’Arsèguel. 

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT DE L’IECAU