LA SEU CELEBRARÀ LES PRIMERES JORNADES DE CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL

La Seu d’Urgell organitza activitats i xerrades durant els dies 12 i 13 de novembre, per divulgar una gestió i interacció responsable amb l’entorn, emmarcat dins les primeres Jornades de Conservació del Medi Natural.

La Seu d’Urgell celebrarà els dies 12 I 13 de novembre la primera edició de les Jornades de Conservació el Medi Natural. Aquesta proposta s’organitza per divulgar una gestió i interacció responsable amb la natura perquè generacions futures en puguin continuar gaudint. 

La proposta vol convertir la Seu en la capital puntera al Pirineu en tractar la conservació del medi natural. Per aquest motiu, la iniciativa s’ha treballat des de diferents àrees del consistori. 

Les jornades s’estructuren en 3 blocs diferents: un sobre fauna salvatge, per parlar de projectes de reintroducció; un segon de divulgació de la conservació, per reflexionar i fer crítica sobre l’actualitat; i finalment, un d’agricultura i ramaderia, com a agents claus en la gestió del medi. La inauguració oficial dels actes serà a càrrec del doctor en biologia i medi ambient, Josep Maria Mallarach. 

La proposta també organitza la projecció d’una pel·lícula i un joc de pistes. Per participar als actes cal inscripció prèvia. 

Parlen al vídeo:

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

NÚRIA TOMÀS, REGIDORA MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT LA SEU D’URGELL

DAVID MANZANERA, COORDINADOR JORNADES DE CONSERVACIÓ DEL MEDI NATURAL