LA SEU D’URGELL DONA EL TRET DE SORTIDA AL CICLE DONATIC

El Cicle DonaTIC ha començat a la Seu d’Urgell, amb una taula rodona, que ha comptat amb cinc participants per compartir vivències i oportunitats. La proposta programa sis sessions més arreu de Catalunya.

La Seu d’Urgell ha donat el tret de sortida al Cicle DonaTIC, sota el títol ‘El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats’. L’acte ha començat amb la benvinguda institucional i ha seguit amb una taula rodona amb cinc participants, entre aquestes la professora de robòtica de l’Escola Mossèn Albert Vives, de la capital alt urgellenca, que ha reivindicat la equitat en l’educació. 

El col·loqui també ha comptat amb la presència de Rosa Artisó, cofundadora d’una empresa de tecnologies de la informació i comunicacions; Olga Cuevas, desenvolupadora web; Dèlia Serra, coordinadora del Grup de Suport Aeri dels Agents Rurals; i la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado, que ha valorat els canvis al llarg de la seva trajectòria. 

El cicle, que té com a objectiu fomentar el paper de les dones en l’àmbit de la tecnologia en línia, programa sis sessions més arreu de Catalunya. 

Parlen al vídeo:

MIREIA ALBA, PROFESSORA DE ROBÒTICA DE L’ESCOLA MN. ALBERT VIVES

ESTER COLLADO, DINAMITZADORA DEL PUNT ÒMNIA DE LA SEU D’URGELL