L’ESPAI ERMENGOL DE LA SEU D’URGELL S’AFEGEIX A LA PROGRAMACIÓ D’APROPA CULTURA

El programa Apropa Cultura amplia el conveni amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que va començar el 2018, i ja es poden trobar quatre propostes de l’Espai Ermengol al seu web.

El programa Apropa Cultura amplia el conveni amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i inclou també l’Espai Ermengol, per a donar resposta a entitats socials de la ciutat, que demanaven propostes els matins entre setmana. Tot i que la idea és anar afegint més activitats l’equipament urgellenc ja ofereix al web d’Apropa Cultura quatre propostes. 

Les activitats es poden reservar a un preu social, amb un màxim de tres euros, per garantir l’accés a la cultura. Cada proposta disposa de diferents indicadors d’accessibilitat. 

L’equipament urgellenc va començar el 2021 a fer actuacions per millorar en termes d’accessibilitat i inclusió. 

Les propostes de l’Espai Ermengol s’afegeixen a la programació cultural del consistori, que des de 2018 treballa amb la iniciativa. 

Apropa cultura és un programa que uneix museus, teatres, auditoris i festivals de Catalunya per oferir activitats a entitats que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat. 

Parlen al vídeo:

ANNA LÓPEZ, TÈCNICA DE L’ESPAI ERMENGOL DE LA SEU D’URGELL

CLÀUDIA TORNER, COORDINADORA D’APROPA CULTURA

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

ALBERT GALINDO, TÈCNIC DE CULTURA DE LA SEU D’URGELL