LA SEU IMPULSA UN CASAL LÚDIC-ESPORTIU PEL PONT DE DESEMBRE

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a través del Consell Esportiu de l’Alt Urgell, impulsa un casal lúdic-esportiu gratuït, del 6 al 9 de desembre, amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitza un casal lúdic-esportiu gratuït pel pont de desembre, del dia 6 al 9, a través del Consell Esportiu de l’Alt Urgell, que s’ubicarà a la zona esportiva municipal. L’activitat s’adreça a l’alumnat d’educació infantil i educació primària, entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de dues de la tarda. Les inscripcions s’han de realitzar a través d’un formulari i són limitades segons l’espai i instal·lacions. 

La proposta té per objectiu facilitar la conciliació familiar, especialment en aquelles famílies amb pocs recursos o amb manca de xarxa de suport per la cura dels seus infants. 

El casal es finança a través d’un pla impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, anomenat ‘Temps de cures’, i emmarcat en el Plan Corresponsables, del Ministerio de Igualdad.