LA TRES NACIONS JA COMPTA AMB UNS 2.000 INSCRITS

La 43a edició de la Tres Nacions, que tindrà lloc el 10 de juny, compta amb uns 2000 ciclistes insscrits. Una de les novetats d'enguany és que s'il·Luminaran els tres túnels per on passaran els participants per millorar-ne la seguretat.

El proper 10 de juny se celebra la 43a edició de la Tres Nacions, una marxa cicloturista de 140 km que creua tres fronteres. A hores d'ara ja s'hi han inscrit uns 2000 ciclistes.

Una de les novetats d'enguany és que s'il·luminaran els tres túnels per on passarà la marxa: el túnel de Lles, el túnel de Sant Martí dels Castells y el túnel de Torres d’Alàs. En total, seran 450 metres de túnels que s'il·luminaran per millorar la seguretar dels participants. 

Com sempre la sortida i l'arribada serà a Puigcerdà. Els ciclistes rodaran fins la Seu d'Urgell. D'allà pujaran al port d’Envalira, a 2.407 metres d'altitud, passaran pel Coll de Pimorent i la Tor de Querol fins a tornar a la capital cerdana. 

L'edició de l'any passat va comptar amb uns 2100 inscrits, entre els quals representants de Catalunya, Espanya, Andorra, França, Qatar, Itàlia i Suissa. A destacar també l'increment del 8% de presència femenina.