LA VALL DE BOÍ DIGITALITZA L’INTERIOR DE LES ESGLÉSIES ROMÀNIQUES

En el marc del Pla de Sostenibilitat turística de la Vall de Boí s’han enregistrat imatges de les esglésies del conjunt romànic de la Vall per tal que siguin visibles en format de 360 graus a Google Street View.

En el marc del Pla de Sostenibilitat turística de la Vall de Boí s’han enregistrat imatges de les esglésies del conjunt romànic de la Vall per tal que siguin visibles en format de 360 graus a Google Street View. Es tracta d’una acció dins del punt de transformació digital que, a més, permet fer més accessibles els temples a tothom.

Això permet fer una visita virtual tant a l’interior com a l’exterior dels temples. Actualment els temples enregistrats són Sant Quirc i la Nativitat de Durro, l’Assumpció de Cóll, Santa Maria de Cardet, Sant Feliu de Barruera i Santa Eulàlia d’Erill la Vall. Però la idea és que durant el 2023 estiguin tots els temples del conjunt romànic digitalitzats, a més d’altres espais de rellevància del municipi. A les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll ja s’havia fet el procés amb anterioritat.

Amb actuacions com aquesta la Vall de Boí busca ser un destí accessible de forma universal.

Parlen al vídeo:

SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ