LA VALL FOSCA HA ACOLLIT AQUEST CAP DE SETMANA L’OUTDOOR SPORTS FESTIVAL

Aquest cap de setmana passat, la vall Fosca ha acollit l’esdeveniment Vall Fosca Outdoor Sports Festival, que pretén ser un punt de trobada per als amants de l’esport i la natura.

Aquest cap de setmana passat, la Vall Fosca ha acollit l’esdeveniment Vall Fosca Outdoor Sports Festival, que pretén ser un punt de trobada per als amants de l’esport i la natura.

El Vall Fosca Outdoor Sports Festival, organitzat per una associació sense ànim de lucre en benefici de les malalties autoimmunitàries i amb el suport de l’Ajuntament de la Torre de Capdella, ha inclòs proves de trail running i de BTT. A més, fora de competició s’ha celebrat una prova cicloturista per carretera.

Les diferents proves s’han distribuït al llarg dels dos dies, fet que ha propiciat que durant el cap de setmana s’ha pogut gaudir d’activitats esportives vinculades a la natura. El dissabte es can celebrar les proves de trail running i BTT i el diumenge es va centrar en la BTT, amb la prova reina del Festival, la cursa Trofeu Emma Roca.

Totes les proves competitives i no competitives, transcorren pels paisatges de la Vall Fosca i recorren kilòmetres dels seus senders, donant a conèixer el ric patrimoni natural de la vall.