L’AJUNTAMENT DE FONTANALS RENOVA EL PARC INFANTIL DEL POBLE D’URTX

Les instal·lacions del parc infantil del poble d’Urtx, al municipi de Fontanals de Cerdanya, han estat renovades amb nous jocs i s’hi han fet varies tasques de manteniment.

El parc infantil del poble d’Urtx, al municipi de Fontanals de Cerdanya, ha estat renovat aquesta setmana. L’actuació duta  a terme per l’Ajuntament ha consistit en la retirada d’elements obsolets, que han estat substituïts per la instal·lació de nous jocs infantils. En concret, s’ha afegit un gronxador doble de fusta, un motlle en forma de vaca i un conjunt modular en forma de torre que compta amb un tobogan. 

L’Ajuntament del municipi ha aprofitat les jornades de renovació del parc, que està ubicat al centre del poble,  per fer una sèrie de tasques de manteniment en el mateix espai. Les dues taules de pícnic han estat pintades i barnissades, així com les travesses amb les que compta l’espai. També s’han reparat les llums verticals, que estaven malmeses, s’ha arranjat un tros de paret i s’ha instal·lat en la zona una nova paperera.