MÉS DE 150 CAVALLS PARTICIPEN AQUEST DIVENDRES EN LA COMPETICIÓ EQÜESTRE RUTA DE CERDANYA

La competició eqüestre Ruta de la Cerdanya té més de 20 anys d’història. Enguany hi han hagut fins a 2000 sortides i s’ha renovat el seu format amb diferents disciplines.

Un total de 160 cavalls i els seus genet han participat aquest divendres en el concurs de salts organitzat en el marc de la competició eqüestre Ruta de la Cerdanya. És la quarta setmana de competicions que es du a terme a les instal·lacions de la hípica Cerdanya, al terme municipal de Queixans, que ha acollit fins a 4000 sortides des del passat 20 de juliol.

Es tracta d’una competició amb més de 20 anys d’història que enguany s’ha volgut reinventar. Els nous impulsors pretenen que es converteixi en un punt de competició referent a nivell internacional i convertir l’estada dels genets en una experiència que inclogui l’hostaleria, la gastronomia i les activitats a la comarca.

Amb l’objectiu que es pugui obrir a un públic més ampli, s’hi han incorporat disciplines de competició més atractives com el ‘jump and drive’, on un cop acabin el circuit a cavall, els genets condueixen un cotxe per la pista.

Parlen al vídeo: LUCAS CAMPS, DIRECTOR COMERCIAL RUTA DE LA CERDANYA 2023