L’AJUNTAMENT D’OLIANA IMPULSA UNA RUTA CIRCULAR PER A VIANANTS AL CENTRE HISTÒRIC

L’Ajuntament d’Oliana projecta la renovació del Vall de Baix, per adequar el centre històric i impulsarà una ruta circular, preferentment de vianants, després que hagin finalitzat les obres al Carrer Major i a la plaça del Lledoner.

L’Ajuntament d’Oliana impulsarà la renovació del Vall de Baix, amb la finalitat de crear una ruta circular preferentment de vianants al centre històric. Les obres, que tindran un cost d’uns 300.000 euros, es finançaran amb fons Next Generation, dins el projecte del Consorci Segre-Rialb. Tot i que en principi l’actuació contemplava la creació de dos miradors, el nou equip de govern del consistori ha cregut convenient prioritzar el casc antic. 

D’altra banda, les obres a la plaça del Lledoner, per estabilitzar la muralla d’Oliana, han entrat a la fase final. L’actuació s’ha allargat perquè durant aquesta s’han descobert elements, com unes teules romanes. 

L’obra del Carrer Major està finalitzada i ara l’Ajuntament comença un projecte per fer-lo més atractiu, a través d’elements decoratius i plantes. 

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, ALCALDE D’OLIANA