L’ALT URGELL ES PREPARA PER COMMEMORAR EL 25N

L’Alt Urgell es prepara per commemorar el 25N, el dia internacional contra les violències envers les dones. L’acte que dona el tret de sortida a la programació tindrà lloc aquest divendres, en col·laboració amb l’Espai Ermengol, dins el cicle ‘Fem memòria’. Els actes continuaran amb un taller sobre la menopausa, el dia 22 i la proposta central es presentarà el divendres, dia 24, en l’acte institucional de la Seu d’Urgell, amb un espectacle de dansa contemporània. 

La funció també es podrà veure a Montferrer, Noves de Segre, Adrall, Coll de Nargó i Organyà, durant el cap de setmana. El dissabte les famílies també podran gaudir de la instal·lació Conèixer per respectar, a la Seu d’Urgell, i el dia 28 INEFC Pirineus organitza una ponència. 

Les propostes també inclouen l’espectacle Dones de conte a diferents centres educatius, durant el novembre, i petites accions de sensibilització, a càrrec de professionals de l’ens comarcal. 

L’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Urgell aposta per propostes diverses, gratuïtes i dirigides a públics amplis, arreu de la comarca.

Parlen al vídeo: GEMMA GUÀRDIA, TÈCNICA D’IGUALTAT DEL CCAU