L’ASSOCIACIÓ PELS ANIMALS DEL PIRINEU COMPLEIX UNA DECADA CUIDANT GATS DE CARRER

L’Associació Pels Animals del Pirineu ha esterilitzat uns 500 gats de carrer, en deu anys de funcionament. L’entitat treballa en un local on hi ha els animals que es recuperen després d’una operació i els que esperen a ser adoptats.

Fa uns deu anys, dues voluntàries en un refugi d’animals, van veure la necessitat de crear una entitat per tenir cura dels gats, i d’aquesta manera, va néixer l’Associació pels Animals del Pirineu, que actualment compta amb una desena de col·laboradores. Després d’una dècada en funcionament, l’entitat ha esterilitzat uns 500 gats de carrer.

L’associació desenvolupa part de la seva activitat en un local, cedit per l’ajuntament de la Seu d’Urgell, on acullen els gats, ja sigui perquè necessiten recuperar-se d’una operació o mentre esperen a ser adoptats, on actualment hi ha una quinzena d’animals.
L’entitat es sustenta a través dels socis, de donacions i altres aportacions, que serveixen per cobrir les necessitats diàries i també les despeses més importants quan arriben gats amb algun tipus d’enverinament o amb caigudes des d’alçades importants.

Els gats adoptats s’entreguen amb les vacunes administrades, el xip, la cartilla i el contracte d’adopció.

Parlen al vídeo: MAR GISPERT, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ PELS ANIMALS DEL PIRINEU