L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU CONTINUA AMB LES PREINSCRIPCIONS

Les preinscripcions per al nou curs a l’Escola Municipal de Música, de la Seu d’Urgell, es poden formalitzar fins el 27 de setembre. La setmana vinent el centre organitza jornades de portes obertes i la Setmana de l’Amistat.

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell continua amb les preinscripcions obertes fins el dia 27 de setembre. El centre disposa de places lliures en la majoria d’instruments i activitats que s’ofereixen i les sol·licituds es poden fer de manera telemàtica. Enguany es consoliden propostes iniciades el curs anterior, adreçades des d’infants a gent gran. 

L’Escola Municipal continua enguany amb el projecte de Música Comunitària, que va començar el curs passat amb l’alumnat de 3r de primària, i aquesta vegada també s’amplia als de quart curs. A part, el centre prepara altres novetats. 

Els següents dies 20 i 21 de setembre, l’Escola Municipal de Música celebra jornades de portes obertes, entre les sis i les set de la tarda. Durant tota la setmana s’organitza la Setmana de l’Amistat, durant la qual l’alumnat pot anar acompanyat d’un amic o amiga perquè pugui descobrir la pràctica musical. 

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LA SEU D’URGELL