L’OBERTURA DE LES ESTACIONS D’ESQUÍ FA AUGURAR OCUPACIONS DE MÉS DEL 80% DURANT LA PURÍSSIMA

Alguns amants de l’esquí no s’han volgut deixar perdre el primer dia de temporada a Port Ainé per tastar la neu i aprofitar la tranquil·litat a les estacions just abans de l’inici del Pont de la Puríssima.

Alguns amants de l’esquí no s’han volgut deixar perdre el primer dia de temporada a Port Ainé per tastar la neu i aprofitar la tranquil·litat a les estacions just abans de l’inici del Pont de la Puríssima. Entre aquest divendres i dissabte obren la majoria d’estacions del Pirineu i es preveu una bona ocupació per les xifres de reserves actuals, sobretot la segona meitat del pont, que es preveu superar el 80% en establiments pròxims a pistes d’esquí.

Aquest divendres eren pocs els esquiadors que han gaudit de l’estació de Port Ainé. Alguns una data marcada cada any al calendari per estrenar temporada i altres que aprofiten la proximitat a pistes per escapar-se a fer una baixada. 

Aquest dissabte però les pistes preveuen omplir-se d’esquiadors, també les escoles d’esquí i les activitats que s’ofereixen.

El Patronat de turisme de la Diputació de Lleida estima que durant aquests nou dies de pont es podria assolir la venda d’uns 90.000 forfets a les estacions de l’Alt Pirineu i Aran sota administració lleidatana, als quals cal afegir-hi els de les estacions del Pirineu sota administració gironina, si bé el resultat final també dependrà de la climatologia d’aquestes festes i de la quantitat de neu nova.

Parlen al vídeo: 

ALEJANDRO, ESQUIADOR

ALBA, ESQUIADORA

JOSE DAVID, ESQUIADOR I MONITOR

RAMON, ESQUIADOR I MONITOR