ES DESTACA LA REDUCCIÓ D’UN 27% EN EL CONSUM D’AIGUA EN LA INAUGURACIÓ DE LES ESTACIONS DE FGC

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha inaugurat aquest divendres i la temporada d’hivern a Port Ainé des d’on ha remarcat el compromís amb el desenvolupament del Pirineu, però posant com a objectiu també l’Agenda 2030 amb la sostenibilitat al capdavant.

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha inaugurat aquest divendres la temporada d’hivern de les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya assistint a l’obertura de la de Port Ainé. Des d’on ha remarcat el compromís amb el desenvolupament del Pirineu, però posant com a objectiu també l’Agenda 2030 amb la sostenibilitat al capdavant.

Per la seva banda, el nou president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Toni Segarra, ha assegurat que es treballa per contribuir a la millora i a la generació d’oportunitats. I en relació a les crítiques expressades fa uns dies per Stop Jocs Olímpics, pel consum d’aigua en un any de sequera per produir neu, s’ha remarcat que les estacions de Ferrocarrils funcionen amb un circuit intern d’aigua.

També s’ha apuntat la intensificació de l’ús d’energies renovables, la descarbonització del parc de vehicles, l’ús d’enllumenat de tecnologia LED i el control de la temperatura als edificis, entre altres mesures. 

Parlen al vídeo:

JULI FERNANDEZ, CONSELLER DE TERRITORI

TONI SEGARRA, PRESIDENT FGC