MASELLA TANCA LA TEMPORADA AMB MÉS DE 400.000 ESQUIADORS

Després de cinc mesos d'esquí ininterromputs, Masella ha finalitzat aquest diumenge la temporada 2021-2022. L'estació ha rebut més de 400.000 esquiadors, una xifra que s'acosta a les aconseguides abans de la pandèmia. La intenció era allargar els dies d'esquí fins l'1 de maig, com ha fet anys anteriors, però finalment ha decidit avançar una setmana el tancament.
Amb aquest final de campanya, Masella ha pogut oferir un total de 150 dies d’esquí, els quals se sumen a les 23 jornades d’esquí nocturn des del 26 de novembre en què va engegar els remuntadors.
Des del domini remarquen que han tornat a oferir “la temporada més llarga dels Pirineus, obrint els primers i tancant entre els darrers dels Pirineus”, ja que a la serralada encara hi ha estacions obertes, com l’andorrana d’Ordino Arcalís.
L’estació ha valorat com a «molt satisfactòria» la campanya gràcies als cinc mesos de baixades. Per celebrar l’última jornada, els posseïdors de l’abonament de temporada van poder regalar un forfet de dia a un acompanyant. A més, es va fer una crida als més agosarats per esquiar aquest diumenge amb banyador.
El final de temporada a Masella tanca definitiviament el curs pel que fa a l'esquí alpí a la comarca. Recordem que la Molina va tancar portes el dilluns de Pasqua.