MÉS DE 200 ALUMNES TANCARAN EL PROJECTE DANSA’T AMB BALLS A LA SEU D’URGELL

El Dia Dansa’t Pirineu tancarà, per primera vegada, el projecte Dansa’t, en una jornada festiva a la Seu d’Urgell, en la qual hi participaran més de dos-cents alumnes de tota la comarca.

El projecte ‘Dansa’t’ celebrarà per primera vegada una festa de cloenda, aquest divendres, 14 d’abril, a la plaça dels Oms de la Seu d’Urgell. El Dia Dansa’t Pirineu comptarà amb la participació de més de 200 alumnes, de nou centres educatius de tota la comarca. Els i les joves mostraran les danses que han après entre el gener i el març amb el músic i educador social, Ivan Caro, que ha dirigit la proposta. 

La primera edició, que començarà a les 10h del matí, comptarà amb un concert d’Arnau Obiols, músic pirinenc guardonat en els Premis Enderrock. Marc Figuerola, Nina Planavila i Jordi Maria Macaya, també oferiran actuacions. 

El projecte ‘Dansa’t’, amb l’objectiu de divulgar les danses i la cultura del Pirineu, és organitzat per l’Escola Folk del Pirineu, emmarcat dins el Pla Educatiu d’Entorn de l’ajuntament de la Seu d’Urgell. També compta amb la col·laboració d’IDAPA, el Servei Educatiu Alt Urgell – Cerdanya i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.