MÉS DE 48.000 DEGUSTACIONS A LA FIRA DE FORMATGES ARTESANS DEL PIRINEU

La coincidència de la Fira de Sant Ermengol amb el pont del Pilar ha fet que s’hagi celebrat una de les fires més concorregudes dels últims anys. La mostra de formatges ha batut rècord de participants amb més de 48.000 degustacions.

La Seu d’Urgell celebra una de les fires de Sant Ermengol més concorregudes, dels últims anys. La coincidència de l’esdeveniment amb el pont del Pilar ha fet que la Fira de Formatges artesans del Pirineu hagi batut el record de participants, des que es celebra, fa vint-i-nou anys, amb gairebé 8.000 tiquets venuts, que han comportat més de 48.000 degustacions. 

Enguany, el guardó Amiga del Formatge s’ha lliurat a la Montse Ferrer, per la seva contribució, com a tècnica municipal en l’impuls de la Fira de Formatges durant més de dues dècades. 

El concurs de formatges ha entregat una seixantena de premis a una vintena de varietats diferents, entre la cinquantena de formatgeries, que han participat en la mostra. 

La fira també ha comptat amb mostra d’artesania, productes de proximitat i venda ambulant, entre altres espais. 

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

JOAN GÒDIA, DIRECTOR GENERAL D’EMPRESES AGROALIMENTÀRIES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA