L'EQUIP JACETANIA CÚRLING CLUB GUANYA EL 16è TROFEU INTERNACIONAL VILA DE PUIGCERDÀ

L’equip del Jacetania Curling Club, s’ha proclamat, aquest diumenge, campió invicte del 16è Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà, que s'ha disputat aquest cap de setmana. El club cerdà ha tingut 3 equips participants i la millor posició ha estat el Puigcerdà Puigpedrós, que ha finalitzat cinquè-

Internacional de Curling Vila de Puigcerdà. A l’equip guanyador l’han acompanyat al podi, l’equip italià Albatros Trento en segona posició i l’Sporting L’Olla Pepe, en tercera posició. És la primera vegada en la història del trofeu que un equip format per jugadors en cadira de rodes (Albatros Trento), aconsegueix un lloc en el podi.

Pel que fa als resultats del tres equips locals, el Puigcerdà Puigpedrós ha aconseguit la millor posició, quedant cinquè. 

La pista de gel cerdana ha acollit des de divendres i fins diumenge aquest torneig que és ja un referent en el món del cúrling. Enguany hi han participat vint equips. Des del club amfitrió s'han mostrat satisfets de l'alta participació.