MÓNNATURA ENCETA LA SEVA 20a TEMPORADA

Aquest dimecres 16 de febrer ha reobert portes MónNatura Pirineus, ubicat a les Planes de Son, al Pallars Sobirà. L’equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera enceta, a més, una temporada molt especial, ja que celebra el seu vintè aniversari.

L’equipament ha preparat un ampli ventall d’activitats i estades, entre les quals hi ha moltes novetats, i on destaca una nova visita autoguiada per aquest estiu amb el gat salvatge com a protagonista. Però hi ha activitats per a tots els gustos de la família i per a totes les èpoques de l’any: des d’aprofundir en l’astronomia amb la nebulosa d’Orió i el desgel a la primavera, conèixer la brama del cérvol o activitats amb la tronca de Nadal.

Totes les activitats i accions de MónNatura s’engloben en una tasca d’educació ambiental permanent. Es treballa en la recuperació de la fauna salvatge del territori, amb inculcar la necessitat de sostenibilitat i la sensibilització mediambiental.
MónNatura és un equipament que explica els Pirineus i des de la seva obertura l’any 2002, han passat pel centre més de 200.000 persones.